Vad ska man säga?

Livet leker med mig. Full kaos tydligen imorse när jag åkte utan att lämna något barn någonstans för att hinna åka till jobbet, parkera bilen, starta datorn, administrera lite och sen åka till sjukgymnasten för att prova ut en TENS-maskin….och sen tillbaka igen för att ha första patienten kl.10. Jo det var lite stressigt. MEN idag fick vi ett journalsystem som andas 2000-talet. Profdoc försvinner och jag skulle tro att vi är några av få kvar i landet som brukat detta. Om inte hör av er så kan vi starta en klubb. Jag fick ingen intro i systemet när jag började i juni utan satt vid sidan om en dag för att lära mig hur en husläkare arbetar….och sen var det klart liksom…..

Stora frågan var idag om jag skulle minnas min KOD som jag har i TC för att signera recept mm. Första försöket misslyckades. Man har tre försök. Jag andades in och försökte att inte tänka utan låta fingrarna göra jobbet och DÅ gick det. Så jäkla stolt, jag äger TC känns det som. ÄLSKAR TC, trodde jag aldrig jag skulle säga det men efter detta galet uråldriga system är dt ett faktum. Det är väl lite som när man slutar banka huvudet i betongen och istället sålt skallen i en gipsvägg. Man känner att det är ganska skönt utan trots allt.;)

Jo, nu är jag ingen oskuld längre vad gäller intervjuer. Det har hänt och nästa vecka kommer ni få mer info om var ni kan läsa ALLT om boken, mig som utmattad och hur det ligger till nu…fast det vet ni ju redan.

Imorgon väntar en ny dag på jobbet med TENSmaskinen påkopplad och nya spännande patienter som jag ska göra allt jag kan för att de ska slippa mig framöver, det är doktorns uppgift, att göra sig överflödig!

 

Nu ska jag se Dr Foster på Netflix, älskar BBC-serier och den tjejen är ju helt galen! Även i denna serie….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen