10 svar på “Intervjun!

 1. Roligt och lärorikt att läsa intervjun. Det känns att fu har fått prata färdigt. Ser fram emot att läsa din bok.

  1. Hej!

   Vad kul att du märkte det. Ja jag fick tala till punkt, eller jag pratade mest hela tiden. Men med kort tid blir det ändå lite svepande fast det mesta är ju exakt så som det var. Hon tog med nästan allt jag fick ur mig…..lite fler svordomar var det dock…tänk det!!!

 2. Vilken inressant intervju av dig! Jag har ju följt din blogg flera år och kommer ihåg och känner en del av det du berättade. Boken kommer snart hem till mig och den ska bli intressant att läsa. Tar den till jobbet sedan, har några arbetskamrater som skulle känna igen sig och kanske rädda sig.

  1. Men tack Boel!

   Jag tänkte du skulle komma på releasen, men mitt i veckan kanske är svårt för dig!!! Säg till om du är sugen!

   Kram
   A

   1. Tack, det var snällt tänkt men jobbet du vet, tar tid! Jag tänker i alla fall skryta med att jag var bjuden. Ha det så gott!

  1. Hej!

   Det blev inte av, fick erbjudande om gratis lokal. Men tack Lennart! Det blir mindre än jag planerat. Orkar inte riktigt hela baletten…..som du nog förstår!
   Kram
   A

 3. Vilken bra intervju! Fick meddelande från Adlibris härom dagen att boken nu finns att beställa så nästa gång klickar jag nog hem den också 🙂

  1. Vad roligt att du gillade intervjun! Igår fick jag lite hicka av en som tyckte jag var dum som skyllde på varnen…och en som absolut INTE tyckte man berättade för barnen att man mådde dåligt. Ingen av dem hade läst artikeln utan förmodligen bara rubriken som journalisten satt….inte jag. Man häpnar! Snart har jag väl en massa troll efter mig!?!
   Trevlig söndag!!!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen