Tänker tillbaka…

Jag gillar Banksy. Min tanke var att skriva – en upplyftande bok….ungefär så här, för att mjuka upp det hela lite…

Jag sitter och rensar lite i datorn. Då hittar jag bilder som jag använde för att förklara hur jag önskade att mitt bokomslag skulle se ut….lite annorlunda än det blev till slut. Jag tänker ändå att en bild säger mer än tusen ord. Imorgon tänkte jag skriva om mödravården och de nya grepp som kanske planeras…

Så här skissade jag på en ledig stund på jobbet för att förklara hur jag tänkte…

 

Väldigt coolt tycker jag!

 

Den här är så fin, och rolig!
Här favorit typsnittet just då!

 

Och förslag på färg.

 

Jag är ju väldigt analog, hands on liksom och klippte och klistrade en hel del i brist på datakunskaper.

 

Till vänster ett förslag jag fick som jag sedan jämförde med min egen bild av hur det skulle kunna se ut…inte riktigt där än kändes det som. Det är pyssligt att få ihop mångas olika åsikter och jag är väldigt envis ibland….
Här är nog orginalbilden från Nockeby.

 

Hej då säger Tylla!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen