Fågelkvitter

Lördagsmiddag!

Oj, vilken lång helg det blev helt utan att det var planerat. Såret på Ts knä kom olägligt men ihop med bra väder. Igår kom äldsta dottern över och vi avslutade kvällen med champagne, Michel Arnould & fils no less och ingen huvudvärk dagen efter. Det var något nytt!

Nya kjolen från Kwoshare var på trots att den är i merinoull. Den andas med mig!

Idag tog vi det väldigt lugnt, maken och pojkarna hade kampat så jag var ensam med äldsta och yngsta barnet halva dagen. Vi bakade två morotskakor, en ska med till jobbet imorgon (jag hade utlovat en till fredagen men så kom ju knät emellan) och en åt vi nästan upp här hemma med lite hjälp av grannarna.

Dekoren fick bli Fs hand helt enkelt!
Målbilden var en annan…en högre kaka med fler lager men det blev gott ändå!
Knasbollar! Iallafall en av dem…;)
Jag och Pingu. Vi matchar perfekt ju!
Jo, mina föräldrar kom förbi en stund. De har varit i NY på psyke-konferens. Varje år de åker till USA bönar jag om att de ska köpa en viss parfym åt mig…detta år fick de till det (svårt ställe att hitta, ingen dussinparfym heller uppenbart). Den doftar ”på stranden 1966” och jag älskar den! Den här killen gör inte dofter…han gör situationer eller sinnesstämningar kan man säga. Jag har sedan tidigare Burning leafs (doftar höstbrasa!) och In the library….sen prover av den jag nu fått och Russian teaparty tror jag den heter. Så härliga. Tack mamma och pappa för att ni kämpade med detta!!!!

Nu blir det tidig säng för mig, måndag imorgon, man vet aldrig vad som väntar!

Tjing!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen