Frostenson

HUR ska man förstå detta? Tigris…en Mellanöstersk flod. Tortyr? Oralsex eller vad kan kransanus betyda? Floder av blod påminner mig om Marseillaisen med ”Qu’un sang impur Abreuve nos sillons!” dvs det orena blodet fyller plogfårorna… eller ska någon dräpas? Pannor….rynkade sådana eller värmepannor? Iskyla, ja det kan man ju ana. Och att förnuftet svävat all världens väg kan vi väl alla vara eniga om. Och så lite svärta på det. Helt ärligt. Jag får en känsla av att den som skriver detta INTE mår helt bra eller har väldigt dåliga erfarenheter/relationer.

Jag hör på P1 på vägen hem att en FÖRHANDLING ska inledas. KF vill ha pengar, så hon kan fortsätta sitt fantastiska värv som tydligen är så viktig för världen men som är så dåligt inkomstbringande att hon…..kanske måste ta ett jobb?!?

 

Jag återkommer om detta när jag kollat saken.

 

Jag väljer här att fokusera på ordet ståflod. Är det något som finns? Eller månne ett kommande nyord. Ståflod, låt oss smaka på det. Är det en flod man kan stå i, en frusen flod eller ett vattenfall om det står på något sätt….återigen, jag fattar INTE innebörden av detta. Jag har en så torftig själ.
Käftig trix?

A

5 svar på “Frostenson

 1. Tack Anna! Du har gjort min kväll. Biblioteket skyltar med KFs (och Lotta Lotass) böcker, men jag förmådde inte att öppna dem. FU har gjort jobbet. Strålande.
  hälsar Agi

  1. Tack AGI!!!

   Jag som just fått veta att Akademibokhandeln tar in min kommande bok och har skickat manus till två barnböcker till lite olika förlag ser nu (i all ödmjukhet) att chanserna för att MOI kanske får ett kombinerat freds- och litteraturpris (Nobels alltså) i framtiden för mina omistliga litterära insatser för världen och mänskligheten…..Sen kan man dö i frid liksom…;)
   Anna

 2. Väldigt mycket Kejsarens nya kläder om du frågar mig. Så finkulturellt så ingen (utom möjligen du då) vågar säga att det är rent osammanhängande dravel.

  1. Puss på dig! Jag tror att du och jag och en flaska rödtjut skulle kunna skriva riktig hard core poesi om vi bara tog oss tiden. Eller en slumpvalsgenerator och en full apa….Kram å god jul!
   A

  2. Googlade Kristina Lugn….Tidiga år

   Kristina Lugn växte upp i Skövde där hennes far, Robert Lugn, sedermera generalmajor, var officer vid pansarregementet Skaraborgs regemente och hennes mor Brita-Stina (född Alinder) var lektor.[3] Farföräldrarna Pehr Lugn och Gunhild Henschen var efter varandra föreståndare för Egyptiska museet i Stockholm.

   Efter att ha fått en dikt publicerad i Kalle Anka & C:o när hon var sex år gammal bestämde hon sig för att bli författare.

   Vilket karriärsdrag, publicerad i Kalle Anka och sen bygga hela sin persona på det….

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen