Innan väggen – min bok

Bild som kommer vara på omslaget. Foto av Carl Carlsson (min lillebror).

Den fjärde september ges min bok ut. Det är väldigt stort för mig. Läskigt och roligt på samma gång. Lite som att åka ”Fritt fall”, man både vill och inte vill….

Hur som helst. Vill man köpa en går det bra att mejla så skickar jag. Priset här är 200kr inklusive moms och frakt. I bokhandeln kommer den ligga mellan 180-280 kronor.  Jag kommer sälja den till det bästa priset såklart! Frakten går på 28 kronor (150 gram) för den här viktiga boken om hur man blir fri från utmattning, håller sig frisk och blir en bättre människa!

Louise Winblads illustrationer  finns i boken. Man kan köpa den bara för dem om man inte orkar läsa!

Fiktiviteter har läst ….

Sagt om boken

Lektör Linda Ljungskog
Recension
”Anna Voltaire arbetar som läkare” … ” och är sexbarnsmamma. I sin debutbok delar hon på ett lättläst, personligt, underhållande och ärligt vis med sig av sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom. En kortfattad och tydlig bakgrund till varför vi blir sjuka av stress, hur sjukdomsförloppet ser ut och vilken behandling och egenvård som finns presenteras. Vidare ges tips till såväl den sjuke som hens närstående och den sjukes arbetsplats.

Bokens styrka ligger i författarens förståelse för att målgruppen utmattade sällan klarar av att läsa tjocka, faktaspäckade böcker. Innan väggen är således exemplariskt kortfattad utan att kännas ytlig. Dessutom inleds den med en sammanfattning på ett uppslag så att den som är utmattad snabbt kan ta del av innehållet för att därefter lämna boken vidare till sina anhöriga. En föredömlig bok om utmattningssyndrom för såväl drabbade som alla andra då allmänhetens okunskap om utmattning ofta är stor.”

 Här kan man höra mig prata om utmattning på Radio Viking i en livesändning. Anna

 

Mejla mig på voltairesvardag@gmail.com så fixar jag ett signerat exemplar till dig eller någon annan!

Anna