Födelsedagskalas dan före dan före dopparedan eller chokladkoma

Den är inte svår att göra, även om det tar lite tid. Däremot är den svår att sluta äta. 


Edgar och Tylla hade båda den dåliga smaken att födas tre veckor över tiden och då ställa till det lite extra för en redan hårt pressad mångbarnsmamma. Jag förstår att det egentligen är mitt och makens fel, men man kan väl komma när det är sagt!?!

Jag frågade häromdagen vad Edgar ville ha att äta på sitt kalas. Utan en sekunds betänketid sade han: Choklad.

Jag tänker göra, chokladtårta, med ganache. Detta recept skulle ursprungligen ha publicerats i i min kokbok. kakan är för god för att inte komma alla till del så här kommer det. Bilden är som vanligt tagen av fantastiska Karin Foberg. 
Jag vill påpeka att det är Inez kompis Tilly som gav mig receptet. Hon har rötter från olika delar av världen, bland annat USA, därifrån kommer detta!

Var så goda, Tillys chokladcheesecake!

Som en bonus får ni mitt eget recept på supersnabb och god chokladmousse.


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen