Hemma igen!

Min make ser en hel del amerikansk komedi på sin telefon. Igår såg jag nån som heter Kimmel eller något jämföra Obama med Trump. Det var…roligt?!? För några år sedan såg vi något hopkok av felsägningar av president Busch….det var faktiskt väldigt kul, han hade humor och lite självdistans. Att se Trump är liksom plågsamt. Om han inte vore presidenten i USA skulle jag faktiskt tycka lite synd om honom för han är så pinsam, har en så knasig självbild, galen frisyr, verkar påtagligt obildad och man undrar ju verkligen om han inte gift sig med en kvinna som kanske rent av avskyr allt hos honom utom möjligen hans pengar.

Man trodde liksom aldrig att man skulle tänka att Busch var en dröm som president…men så är det nu. Vissa tänker att Trump är smart…..och streetsmart kanske han är men ”met with the prince of whales….” allvarligt? Det tar ju bara priset alltså.

Jag är sömnlös efter tre dagar i Marseillan, kan inte komma till ro, rädd att tappa rösten av allt tjattrande med barnen. Jag ska ju läsa in min bok på måndag och så är det föreläsning på lördag på Allt för hälsan så det gäller att hålla igen lite.

Nu ska jag verkligen räkna får, måste ju testa det för det är ju välkänt att det ska fungera…

Sleep tight!

A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen