En reva i molntäcket i övrigt gråmulet

Jag blev övertalad att köpa färdigt pepparkashukit av barnen. Maken fick montera ihop pga att jag plågats av huvudvärk. Och jag vet inte…..det ser inte ut som min målbild. Men ibland ska man låta ambitionen vila. Sannolikheten att huset överlever fram till julafton är mycket låg, de är ständigt på oss och vill lossa på de få nonstop som sitter där. Notera iglon till höger som maken konstruerat…..A for effort, eller kanske….C?
Jag mellanlandade hos svärföräldrarna i fredags mellan de olika uppdragen på Söder och där fann jag denna. Jag älskar hortensior. En favorit som hållit i sig. Jga minns att jag köpte en gardin (sydde av metervara) redan sent 90-tal och den hänger nu hemma hos mamma). En världssnygg blimma verkligen.
Lördagsfrukost. Jag kom upp sent och tänkte först att jag INTE skulle fota den men jag var så otroligt nöjd över mjölkskummet att jag inte kunde låta bli.
Kolla vad man får för lunch när man bara ”råkar” dyka upp oanmäld hos svärföräldrarna…..helt otroligt alltså. Jag vill också gå i pension och leva ett lite långsamma njutbarare liv. Jag fick med mig en kasse kläder också….jag ska försöka få någon att bränna av några smickrande bilder av mig iklädd dessa men jag kan avslöja att en dräkt från YSL ingock och den satt som en smäck! Yves alltså, aldrig fel, aldrig I tell you!
Tylla konstruerar små gubbar hur enkelt som helst. Hon frågade om jag ville ha skelett eller blod inuti min…jag bad om båda men det gick inte, då valde jag blod.

Lördagen har segat fram. Jag har stickat lite, fixat med lite kök, en grönsakssoppa och sen ett försök till julgrupp till present, imorgon får ni se hur det blev.

Huvudvärken släpper INTE, jag hatar HUVUDVÄRK. Men jag vet varför. Föreläsning, handledning, arbete och ny patient kombinerat med livet…blir lite för många bollar emellanåt. Men jag jobbar vidare på att rensa och vet ni, julen är snart här. Inte så långt kvar att hålla i sig….jag har två veckor ledigt då och ska ta tag i precis allt snart så att det blir en MAXAD jul dvs alla får present, det blir mat och sen julpynt. Sen räcker det. Jo, julmust, helt centralt!

Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen