Jag LEVER!

FYI är jag inte död, jag har inte slutat blogga heller men hör och häpna jag är jävligt upptagen. Jag har nämligen ett så rikt liv att 30 minuter (i verkligheten kanske 45/dag är för mycket just nu för min familj. De BEHÖVER mig, till allt. Torka rumpor, packa väskor, gå emellan blodiga uppgörelser, hämtas, lämnas, födas, nattas och väckas. Jag är också en central del i hela familjens varmhållning. Alltså jag ser till att det finns rena kläder, och mat, det är ju en självklarhet. Sen har jag också haft fräckheten, audacityn, eller kanske djärvheten som kanske skulle skrivas som att jag varit dhärv nog att försöka roa mig själv med att STICKA. Så, där har ni det. Jag har inte hunnit kort sagt.

Men idag ska jag skriva en trudilutt och berätta att allt är som vanligt men jag ska hänga upp tavlor jag köpt under hösten. tanken med dem var nog att hänga dem i ett framtida sommarhus men det kom av sig. jag ska tydligen bara ha ett hus att oroa mig för närmaste tiden. Så därför ska jag nu behänga väggarna lite till, plocka bort element hjag inte riktigt vill ha uppe längre och det är minsann ingen lek. Och nu måste jag sluta för Tylla kom med två skorpor och bregottpaketet och ställde vid datorn. De ska smöras tydligen. Något man inte kan som sexåring….

Vi hörs snart!

A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen