Man vill ju bara ge upp alltså

Min citron får vänja sig vid solljuset nu.

Jag har ägnat mig lite åt att lägga upp videos med braiga tips på sistone, det rä väldigt roligt (för mig iallafall. Familjen delar inte lyckan). Men jag blir på allvar så otroligt inspirerad av alla korkade influenceras som på allvar verkar tro att det är Mensamaterial allihopa. Och vägrar fatta att det är allvar nu. Tröttsamt och visar för oss som INTE följer dem men som via andra kanaler nås av deras galenskaper. Nu visar det sig att en del stängt sina Instagramkonton….där får bara följare glutta på vad de har för sig. Jag anar att en skitstorm har drabbat dem och det kan de gott ha! Sprida fake news och trams och sen uppmana folk att göra tvärt emot vad de som ÄR Mensakandidater säger åt oss att göra. OCH värst av ALLT, de fortsätter kränga sina överprissatta tramsprodukter till sina stackars följare. Stor och bottenlöst djup suck.

Påskmust på ekfat, bra skit!

Jag är ju inget fan av regeringen men jag gillar att de har släppt ansvar till folk som kan saker, det är bra när man inser sin egen begränsning. Och sen är det bra att vi gör som VI gör och inte låter oss dras med i masshysterin som råder i stora delar av världen. I USA hamstrar man vapen….där är vi inte iallafall. Och varför kan vi göra så? För att vi ÄR annorlunda. Vi är mest annorlunda i hela världen faktiskt. Det förklarade Hans Rosling med Gap minder. Vi sticker ut. Och nu hoppas jag bara att all skyddsutrustning finns som behövs och att inga VIKTIGA personer i denna situation smittas och dör i sin kamp för att rädda andras liv.

Den gillade jag på Odengatan

Jag hade tänkt mig fler bilder men programmet jag har nu lddar bara ett i taget numera och det blir så omständigt att visa många. Kolla Instagram istället så kan ni få se MER av mig och mina galenskaper! Jag har börjat försöka mig på att twittra också, det är ett mycket svårbegripligt medium…och lite jobbigt. Många säger saker hala tiden.

Kraaaaam!/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen