The most annoying sound

Glader och Toker under granen de valde att äta under idag.


Maken jobbar natt. Han jobbar hela helgen. Tylla är sjuk och hux flux vill hon inte sova. Detta vet ni ju trogna läsare. Jag ville bara berätta det en gång till, hur jävla jobbigt jag har det här just nu och hur tråkigt det är att sitta i mörkret vid kl.22, ”ensam” och inte vilja lägga sig men veta att det nog är bäst för man vet aldrig när någon bestämmer sig för att börja gallskrika.


Detta blir en god mixtur, mor blir galen om vi har tur…


Idag var förskolan stängd. Tur att maken jobbade natt på sätt och vis för då kunde vi vara två med barnen på dagen iallafall, även om natten och i princip hela resten av helgen blir mitt ansvar. Vi tog en tur till skogen. Det var tur. Annars hade vi kanske haft ihjäl varandra här hemma. De är ganska intensiva våra killar. Gillar att göra knäppa saker, mot saker och varandra. Skjuta vindruvor till exempel…och klippa i fårskinnsfällar och göra soppa av. Eller helt enkelt bara bröla och klippa till varandra. Edgar gillar Angry Birds, i somras köpte vi ett spel till honom i Frankrike. Det innehåller en katapult. I den lägger han fåglarna och skjuter på grisarna emedan han imiterar kvittrande flygande fåglar och ett kraschande ljud. Därefter sjunger han Dadada dadada da da da da daaaaaa. Det är ledmotivet till Anny bösch. Ganska så irriterande 3491 gånger om dagen. Särskilt irriterande kvart i fem. Då ska jag lyssna på Ekot goddamnit. Jag måste få höra vad som händer i världen. Annars skrumpnar jag och dööööör. Eller inte för mest blir jag förbannad och alla mina farhågor bekräftas, alltid. 
Vår nya strategi när det blir bråk är att inte då vråla på pojkarna utan skilja dem åt och tala L U G N T med dem. Inte så enkelt för en hetlevrad person som moi. Maken, han kan det bättre, det är ju hans jobb…Utvärdering kring jul.


          

Nu sover de alla tre. Äntligen. Två somnade i bilen idag en bajsade. Mycket och ville sen inte bli bytt på. Enkel logik. Barnet gör något, mamman försöker ordna till, barnet strejkar. Simple as that. Det ger en ödmjuk mamma och barnet får ärva innan trettio. Så resonerar nog ungen, annars fattar jag inte varför allt ska gå ut på att göra mamman trött och galen.

Jag ska skriva om vår utflykt på Stunder av lycka, det blir nog inte vad Jesper tänkt sig. Men kanske det blir lite underhållande ändå. Jag märker av alla era kommentarer att mitt liv är underhållande för andra. Det är ju bra. Jag har ganska kul själv åt det fast oftast en stunds efteråt. När jag skriver om det och kan se det komiska i en bajsdoppad Nezeril. 

Jag har de bästa intentioner med allt jag gör, ändå blir det ofta rätt fel. Så kan det vara, man tror det ska bli medvind och just därför blir det motvind. Simple as that. Nu ska jag inte tjata ut er, ni har väl nog med fredagsgroggen, fina vinet eller trevliga gästerna…hoppas jag iallafall. 
Jag ska få vuxensällskap den fjärde december. Det ska bli väldigt spännande. En läkarkompis och hennes broderande väninna. Hon gör de coolaste grejerna. Broderar efter Banksy och massa ordspråk som till exempel ”Jag sa inte att det var ditt fel, jag bara ger dig skulden” (fritt översatt från engelskt korsstygn). En annan favorit är ”i want to be the girl with the most cake”. Så nu vet ni det!

Tjingeling i nattmörkret!
A


Efter skogen blev det filmtajm. Utan smartphones. Bara TV, popcorn och vi fyra. Tylla sov i vagnen och vi såg bästa barnfilmen, En häxa i familjen. Efter den höll sig barnen på mattan ett tag. De var rädda att tillredas till middag;).


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen