Helgsvep

IMG_7917
Här ser ni vår entré. Dörren som jag tjatat om på andra bloggen. Den köptes för ett år sedan för 1000 kronor och nu sitter den där i vårt nybygge! Från första början hade jag så mycket idéer om hur vi skulle göra, ekologiska saker och återbruk. Snickaren och andra inblandade visade mycket lite intresse för detta då det blir krångligt och på så vis dyrt. men dörren släppte jag inte. Den skulle med. Och jag tror att det var budgeterat 20000 bara för dörren ex. lås och nu har vi ett fint elektroniskt lås som man kan styra från telefonen, en ny ekkarm och härlig retrofeel för under 8000kr!! Jag är otroligt glad åt att jag stred för detta och naturen tackar mig varje dag1

Heltidsarbetets baksida är att livet försvinner. Jag har noll kraft att göra något annat. Mitt mål annars är ju att leva lite. 30 minuter om dagen duger bra men det finns inte som det är nu. Jag ska inte gnälla, bara som en förklaring till att jag skriver så sällan.

IMG_7948
Två smörpapperspaket fångade mitt intresse på bygget idag…..jag tror att Flemming hade varit intresserad av detta. Kanske maken kommer lösa frågan om antibiotikaresistens?

Just nu fick vi budet att markkillen som lååååvade att allt skulle gå sååååå bra och liiiiiita på mig nu… inte kommer imorgon. SATAN! Jag blir så in i helvettes trött på folk. Jag känner mig omgiven av giriga idioter som inte har någon skam i kroppen.Och jag ska ALDRIG mer lita på någon som jag inte känner ever again! Jag menar allvar. För alla skitstövlar som går omkring här på jorden och luras och fular, det är de som gör världen till ett ruttet ställe. Det står i en bra bok jag nyss läst av Johan Norberg (ja det stämmer, han igen) att all skit kommer av att folk inte LITAR på varandra. Det är roten till allt ont vid sidan av galna religiösa ledare och irrläror (som gör att kvinnan är underställd mannen och att man får kränka och slå sina barn samt undanhåller verklig oreligiöst färgad kunskap). Man behöver ett förtroendekapital och ett gäng på cirka 100 typer som man kan låna pengar av och lita på att de kommer och hjälper en att släcka ladan när den brinner. Så är det. Korruption leder i fördärv och jag tycker att detta lurendrejeri är en typ av korruption…eller var det ologiskt? Ja, kanske men jag behövde sy ihop detta på något sätt….Det är iallafall illa att man kan bete sig hur som helst mot folk och för att få rätt i sak ska man behöva bevisa det i domstol. Det drar man sig ju för pga eventuellt höga kostnader. Men jag tänker inte ge mig i första taget.

Och jag som hade tänkt att skriva något skitkul om att samtala med sina barn och ffa tonåringar. Inlägget skulle heta: Mammor är också människor…Vi får se när jag kommer till skott.

Nu ska jag beställa tre utelampor för även om den häringa markkillen försenar bygget så pass att vi måste bo kvar i hyddan ytterligare en månad för FETONTUSEN kronor så arbetar vi vidare på att färdigställa så fort det går.

IMG_7939
Alltså, vi bygger ju ett bullerplank åt er så fort det går….och ett staket på vår tomt….och vi tar bort trädet vi råkade gräva av rätterna på…LÄS: Mäh, det sa vi ju bara för att ni skulle köpa tomten fattar ni väl. Ni kan dra åt skogen jävla godtrogna puckon. #hederligeharrysbyggochriv

En ny arbetsvecka närmar sig, vi får se hur mycket kraft det kan krama ur min arma kropp….

IMG_7903
Jag måste säga att jag starkt ogillar det senaste i butikerna, att koppla ihop varor som man serverar tillsammans istället för att sortera kolonial för sig, mejeri för sig och citroner ihop med lime och apelsiner. MEN idag räddade det mig (nästan) för jag åkte ifrån handla lappen och bäst som jag passerade tacosås, avokades och gräddfil där det egentligen står tandkräm, så kom jag på att jag skulle handla just det. Ett aber bara…om man ska ha en hel gång till fredagstacosen kan det vara en god idé att ha med KÖTTFÄRS också! Hör ni det COOP! Köttfärs hör ihop med tacoskal, nachos och lime. Ni vet väl att psykisk ohälsa i form av utmattning grasserar i landet och vill ni sälja på oss tacos får ni skärpa er! Nu kom jag på något, kanske det finns plats för butiker med middagstänk? Riktad till folk med skrumphjärna! Då kunde alla ingredienser till olika maträtter samlas i små bås. Man kan ta vagnen och styra mot korv stroganoff direkt. Ingen tanke behövs alls, underbart! Sen går man vidare mot frukost och sist Helg där lättlagat för barn finns så mamman slipper göra något alls….

 

IMG_7904
Så här ser tusen papp ut!

Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen