Friday night´s gonna be alright..

IMG_1505
Jag älskar ju rosor men ska inte ha några i trädgården tror jag, taggar och små barn, not good.

Jag ska arbeta ikväll, sista dagen innan semestern vad händer då? Lumbago. Såklart. Det beror på att jag arbetat för långa dagar både på själva arbetet och hemma. Men de långa passen som idag är värst. För även om jag börjar klockan tolv så är jag ju uppe med barnen vid halv sju och sen är det full fart. Ryggen orkar inte så många timmar på mig. Jag skulle behöva sjukgymnastik men NÄR? Tiden är mitt största problem. Jag tror aldrig jag kommer arbeta heltid igen, jag tål inte det, inte som det är nu iallafall. Men, jag ska bita ihop, ta en näve värktabletter, ligga platt på ryggen tills jag ska åka och sen bara ta mig igenom passet fram till halv tio ikväll. Jag hoppas på att få sova ostört inatt.

Innan jag drar jag jag titta i några trädgårdsböcker, jag behöver komma i stämning, det blir markarbete i helgen igen. Måste vara förberedd. Vi ses på andra sidan hörrni!

IMG_1499
Lera, lera och lera. Fönstren är helt grå efter all aktivitet förra helgen. Imorgon blir det ännu mer, jag ska inte putsa än alltså.
IMG_1504
Så ser huset ut från vägen. Äntligen är det fallna trädet borta, det som stormen tog efter att grannen nedanför grävt av rötterna….grrrrrr

A

2 svar på “Friday night´s gonna be alright..

    1. Men å tack! Ja det känns som om det lossnar nu! Och varför fick jag inte mail om en ny kommentar….måste konsultera teknikhjärnan i familjen!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen