Tid för återhämtning

Detalj ur boken som kommer. Illustration av Louise Winblad, såklart!

Gångna veckan har jag varit ensam med barnen dagtid. Maken har arbetat. Vad kan jag säga mer än….det var intensivt. Men när fredagen var till ända hade jag ingen tvätt kvar att tvätta, köket var skinande rent, fyra barn nöjda och nedbäddade om än ej sovandes när maken dök upp halv elva. Att vara ”ledig” här hemma betyder oftast att jag gör mer än vanligt. Först måste man komma ikapp med tvätt, städ och plock. Jag pillar fortfarande med boken på lediga stunder och sen måste man se till att barnen har en dräglig ledighet. Allt gick i lås igår på grund av att 16-åringen var här. Ryggen var helt kaputt tyvärr och jag stapplade fram. Men nu på morgonen är det bättre. Nu är enda störningen vägen och ventilationen utanför huset…det är en annan historia.

Mitt mål för nästa vecka är att överleva och försöka slutföra bokprojektet, det är inte mycket tid kvar nu. Därtill ska jag plugga inför den kommande 4-timmarstentan i slutet av augusti, den tornar upp sig som ett svart moln. Med hopp om mer vila i helgen!

A

Så här lugn vill jag vara…. Foto Katarina Waldenström Lagerbielke.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *