Trött

Nä, det är ingen bra dag. Hjulet snurrar men hamstern är död. Tur man har höns och barn omkring sig.

Familjen verkar vara lite krasslig…vi får se om jag klarar mig. Nu ska jag fokusera på bra saker bara…och att plugga. Jag arbetar och pluggar. Allt annat bara stör, jag känner ingen lust till något, helgen ska bli bra har jag tänkt. Grönan på söndag och plugg. NADA MAS!

Och till alla er som vill ha glada inlägg med fina bilder, sök er annorstädes. Här är det grått just nu och vakuum. Skriver jag något blir det nog bara förfärligt argt och sorgligt. Har inte ens lust att skriva längre, aldrig mer känns det som. Vi får se. December är inte så långt bort (tyvärr på ett sätt men hurra på ett annat).

Zzzzzzzzz

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *