2 Comments

  1. Att vara stark idag är kanske att säga nej, vila, pausa och ta hand om sig själv… I en tid när detta fortfarande inte värderas så högt som det borde. Det är ju fortfarande alltför ”inne” att ha fulltecknad almanacka och inte hinna ta fikarast… Jobbar själv mycket med detta, och det är inte alltid så lätt att dra ner farten när andra förväntar sig att man ska springa fram. Dock är det ju inte alltid man har ett val. Men även om man har ett val är det inte alltid lätt att välja det man behöver och vill.

    • annavoltaire

      Håller med, att kunna/våga säga nej! Jag blev så otroligt trött när jag läste LLs krönika om utmattade unga som skulle ”skylla sig själva”…lätt för en etablerad frilansare att säga. Många är fast vid ett jobb, har en chef som bokstavligen hänger över axeln på en och kontrollerar vad man gör, om man rört sin telefon osv osv. Där finns ingen mental återhämtning att tala om. Inte för att jag förespråkar facebookande på arbetsplatsen tvätt om. Men en stark person är ju ingen som går genom livet med stora steg över alla svårigheter och aldrig vacklar…det är en sociopat.
      A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.