Snille och smak

Jag i kvällssolen. Champagne och dillchips ftw. Man glömmer att tjata om tvätt, städ och satans strumpor. Man struntar i hur ren enas yogamatta är också. WIN WIN WIN!

Helt ärligt har jag tappat lite bloggsug. Jag har så otroligt lite tid över och det behöver man för att irritera sig över saker som till synes är oviktiga. Att därtill skriva ned det, bifoga bild med text och avsluta med en vass eller rolig knorr….det kräver nästan förtidspension. MEN idag hade det samlats ihop så pass mycket inspo att bloggandet var nödvändigt.

Ljuset i vårt hus….obetalbart! Om ni undrar vad katten jag har på mig är det en typ av snickarbyxklänning i svart denim som jag älskar. Lite Pippi Långstrump liksom. Jag har orange strumpbyxa till för mesta möjliga effekt!

  1. De aderton. Löven av alla uttalar sig och tycker att det är FÖRVÅNANDE att de utvalda inte kan samsas…på allvar? Tycker han det? Att gräddan av litterära Sverige inte kan enas…De är excentriska, egoistiska och använder ord som skändligt om varandra. Och jag måste säga att de tre som sköt ur sig senast ur den härdsmältan har mitt fulla stöd. Bra jobbat, men skändligt? Skriver vi inte 2018 nu…vem talar han till? Knappast folket va?

Sen Horace…H Å R A S E….han tycker att akademiens öde ligger i G U D A R N A S knän vad som nu ska ske. SÅ många frågor på det. Inte mono utan plural här. månne 12 gudar? Kungen avvaktar…tror att det kommer lösa sig genom samtal mellan de smorda. Jo det är ju troligt. Han är högsta hönset och kan styra och ställa lite som han vill…. Jag tror Ranelid och Gardell är sugna. Men jag skulle tycka att t.ex Jenny Jägerfeld vore en bra kandidat…jag gillar henne (och känner hennes brorsa…) sen kanske….Hon som skrev Svinalängorna, och några språknördar typ han som var på Språket i P1 och Fredrik Lindström???? Va, vore inte den en fin line – up att börja med?

2. Yoga….alltså, jag HAR så svårt för YOGA. MEN går på en kurs på jobbet, LOVE it. Och bäst av allt, man kan TÄNKA rörelserna, det ger lika bra effekt, värt att tänka på när man står där och koncentrerar ihjäl sig livrädd att ramla och bryta lårbenet. Det går lika bra med selleri alltså!

Men på allvar? Rengöra yogamattor???? Vad kommer här näst? Återfukta dina Hunterstövlar? Desinficera trädgårdshandskarna….?

3. Sen såg jag den där skojvideon om sjukdomen ”parenting”. Om hur din livsgnista släkts, du aldrig får sova och du behöver ”afuckingbreak”. Jag fnissade ihjäl mig och skickade vidare till Hej Hej Vardags Louise som är så bra på att fånga vardagen…hon gillade och fnissade, kanske gapskratt, fulskratt? Man behöver en fuckingbreak. Och jag tog chansen att yoga…..

Nu innan läggning (mellan två barn och med benen uppdragna pga katt som envisas med att ligga vid mina fötter) såg jag en reklamfilm i mitt Instagramflöde….HUR REN ÄR DIN YOGAMATTA? HUR FAN SKA JAG VETA DET? På dörren till avdelningen där jag yogar står en varning/instruktion på dörren till rehabbassängen ang kiss och avföring i poolvattnet…..I rest my case.

Nu ska jag sova, jag går på övertid, det märker ni va? Mycket versaler var det här och den nittonde stolen i akademien borde instiftas och gå till mig för nyskapande i det svenska litterära värvet, på allvar. Jag skulle rocka fett där bland silverjetongerna, Jean-Kladdandet och de strama galablåsorna. Jag skulle ge järnet för att verkligen styra upp den där lilla herrklubben!

Jag är miljövän men alltså…?

Jag fattar inte?

Va?

Jag orkar inte mer. Jag tar med en egen handduk att lägga över och duschar mig i handsprit efteråt!

X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *