Ny BOK!

Vet ni, jag skriver på en ny bok. Den ska komma ut i april nästa år. Jag har varit ledig hela den här veckan för att skriva den och jag har väl klarat av en femtedel. Det spännande med den kreativa processen om man får drista sig till att säga så, är att man först har en idé, sen går och grunnar, när man väl ska sätta sig och skriva händer först ingenting. Man tänker, läser och tappar lite lätt hoppet och så plötsligt en morgon när man vaknar har alla bitar fallit på plats. Jag har aldrig gått någon skrivarkurs, försöker undvika att läsa på HUR man gör men ibland sippra det igenom i bruset att man ska sitta 9-14 vaje dah eller att som Stieg Larsson ladda med 20 koppar kaffe och 40 cig och sen skriva dygnet runt. Inget av detta passar emellertid mig. Jag måste schemalägga för att anpassa mig till arbete och familj. Det är 8-16 som gäller och sen såklart med avbrott för tvätt, städ och matlagning….

Men nu är jag igång så jag ska inte störa er eller mig mer men bara så ni vet. Det kommer mer, och det är SNART!!!!!

Måste hasta!

A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.