Fylla

Näst äldsta dottern kom med detta! Förföriska små praliner från Kutterkonfekt. De är egentligen för fina för att äta. Man känner sig lite ovärdig nästan när man sätter i sig dem.

 

Jag fyllt år igen. Jag försökte komma undan att fira för jag tycker inte längre om alla ansträngning. Men det insisteras och så plötsligt sitter vi där allihopa och jag ska verkligen inte klaga på att folk vill uppvakta mig men jag orkar inte. Punkt. Jag ORKAR inte. Vill inte fira något, vill mest bara bo i en koja i skogen, ensam med myrorna just nu.

Jag såg detta här stället på väg hem från jobbet en dag. Visst ser det inbjudande ut? Jag gick iväg en lunch, bokade en tid och på min egen födelsedag gav jag mig själv medicinsk fotbehandling. 500kr. Den som ”brann inne” på Grand hotells spa hade gått loss på 1395….Men det är väl läget som är allt som bekant, läget….

Hur som helst, jag blev fin om fötterna, försökte andas i en fyrkant för att inte stressa mig över att hon skulle bli klar efter utsatt tid…

Älskar landminor och telefoner som sitter fast i väggen, på allvar alltså. Jag vill ha en sådan, har alltid velat!

Extra piff den dagen. Detta är efterbilden om någon undrar.

Jag skyndade mig från jobbet till butiken för att handla allt som behövdes för kvällen. Ingen rast ingen ro.

Här alla på en gång! På mitt älskade paradisporslin som hör och häpna är från det gyllene året 1970!

Här det som Inez kom med. Presenterna var mitt i prick kan man säga!

Frank kom med detta. Kan ni läsa? Kolla in Ps! Sen frågan om vad som var populäraste spelet när jag var liten…Monopol..? Och en hint om att jag är stenålders och ej kan spela dataspel…Sötnöt!

Ett annat handskrivet kort som gjorde mig mycket glad. Jag samlar dem. bekräftelse….så härligt!

Den här fick jag av äldsta dottern, datanördtjejen som ska bli INGENJÖR!!! Hur coolt???? Och hon har en rosa….jag menar Cerise overall!

Nästan alla presenter på en gång. Jag ser att jag halshögg tuppen…den står i en kruka utanför nu och pryder vår entré. Tack alla!!!!

Vi ”fick” en kattunge också, lilla Simba som förgyller våra liv nu.

Först kom Alva med sina presenter. Blocket använder jag flitigt, resten har jag inmundigat. Det gick lätt!

Ännu en bild. Kolla guldkulorna och rosa ”krullet”!

Jo men jag blev glad av att folk kom men också trött…snälla alla anhöriga, nästa år kan vi väl ta och skita i min födelsedag? Jag lovar att ta igen det när jag fyller jämnt! OK!?!

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.