Vanligen när jag hamnar i motlut gasar jag…

bild 3
Relalalaxa hade jag velat göra, det är liksom därför jag är sjukskriven. För att vila mig. Men DET vara svårare än att dra ett troll ur Bombomberget.

Idag nåddes vi av det bisarra budet att vårt bygglov kommer behandlas i slutet av maj. Ni som hängt med i svängarna på min andra blogg vet att vi ansökte i mitten av januari, 12:e för att vara exakt. Efter det har kommunen 10 veckor på sig att behandla ärendet. Ni som har intakta hjärnor kan snabbt räkna ut att slutet av maj är liiiite fler veckor än så.

Jag är glad att jag idag ilsknade till något och tvingade maken att ringa och pressa fram ett besked idag, de ville höra av sig i mitten av nästa vecka. Så kontakt fick tas med advokat, mäklaren och arkitekten. Imorgon kommer någon, jag säger inga namn här, på kommunen få prata med den sistnämnde. Han är lugn, maken med. Jag däremot är så satans förbannad och trött på detta att jag vill skicka brinnande papperspåsar med hundskit i till alla inblandade. TUR att man besitter några gram impulskontroll fortfarande.

Min stubintråd är inte kort, den är inverterad nu. Jag har fått nog på så många plan i denna process att jag knappt orkar skriva om det längre. Därav torkan på andra bloggen. Som vanligt är det den ”lilla” människan som blir pippad, i detta fall jag, maken och de sex barnen. Advokaten sa att vi måste bestämma oss för vad vi vill. Det finns flera sätt att spela korten. Bajspåse var inte ett av alternativen tyvärr, annars hade jag mer än gärna gjort det.

Vi ska få lite hjälp med barnpassning ikväll så att vi kan P R A T A  M E D  V A R A N D R A…Jag bokstaverade på teckenspråk också faktiskt. För tydlighetens skull, något jag lärde mig när jag var simmare, mycket behändigt under vatten…alla i min grupp kunde detta. Det är svårt att glömma också. Maken vill lära sig för på så sätt kan vi kanske kommunicera med varandra här hemma genom larmet…Jag ska bara reda ut hur C och S egentligen ser ut, jag blandar alltid ihop det.

 

bild 1
Hon lärs sig såklart för varje dag men just detta tyckte jag var värt att dokumentera. Strumpa av, strumpa…..nästan på, mamma sätter på, Tylla drar av, försöker ta på, mamma sätter på ……osv indefinetly.

 

Nåväl. Imorgon vet vi mer. Förhoppningsvis har jag då fått sova min andra ostörda natt på sex år och är friskare än någonsin…Knock on wood.

 

Jag har för övrigt lagat till en fantastiskt god fiskgryta idag med saffran, tomat, fänkål, morot, potatis, lök, lax, torsk, grädde och vitt vin. Det hade varit ännu trevligare om jag kommit ihåg varför jag gjort aioli och satt igång ugnen också. Då hade middagen blivit som det var tänkt. Champagnen kändes det inte riktigt läge för idag. Ett helrör däremot hade suttit som en smäck, och brinnande bajspåsar såklart…

Ja det var det, en allt igenom nedstämd bloggdag, inga ljuspunkter förutom att Tylls fick vara nakenfis en stund idag och då upptäckte att hon hade en snippa. Maken letade då fram snoppelisnipplåten från Bollis. Han berättade att någon ägnat sig åt att klippa ihop den 1,34 min långa låten till en full timmes spelning….Tänk vad folk kan roa sig och tänk vilken underbar låt att spela i en timme för barnen, eller i en tortyrliknande situation i Vatikanen eller motsvarande. Men översatt då förstås. Annars blir det ju bara trevligt, melodin svänger bra.

 

bild 2
Men komi igeeeeen då mamma, jag viiiiill ha något, jag vet inte vad men något från inifrån detta skåp. Nuuuuuu!

Jo det där med motlut, denna gång känner jag för att dra i handbromsen, dra ut bottenventilen, kasta in handduken, sjappa, dra, emigrera.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen