Fluktare

IMG_7354
Men ååååå så användbart! 

Jag tittade länge på runpan som rörde sig i mitt synfält. Den var stor, lite gropig men fast. Varje millimeter av den var till beskådan då den endast var täckt av lycra. Den midjekorta jackan hade åkt upp och blottade svanken. Den såg spraytannad ut.

Precis när jag släppte kvinnans bakdel med blicken såg jag en man betrakta henne med samma intresse. Eller jag vet ju inte vad han tänkte men han tittade som jag, fokuserat. Kanske lite mer nervöst. Jag satt avspänd på bussen, han stod närmare och i samma plan.
Plötsligt vek han bort blicken men tittade tillbaka igen.
Hans ansikte var märkt av rökningen. Blek, fårig och kanske yngre än man kunde tro. Han tittade bort igen, tog ett djupt bloss på cigaretten och ännu en titt på den där stora, fasta rumpan. Nu släppte jag rumpan och betraktade mannen istället. Var han en snuskgubbe? Gjorde han mentala anteckningar för att använda senare? Han flackade med blicken några gånger till men letade sig hela tiden tillbaka till den unga kvinnan.
Kanske han tänkte samma som jag? Att det var en präktig bak som hade varit trevlig att slippa se i hela sitt omfång…eller i ett annat material? Jag får aldrig veta.
Han släppte inte kvinnan med blicken förrän hon var utom synhåll.
Jag åkte vidare med bussen och mina tankar kring att vara en observatör, en vouyeur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen