Skriva bör man annars dör man….

IMG_8637
Att välja färg kräver sin kvinna. Jag har bestämt mig för den som heter Vreden…..vad tror ni…Freudianskt?

Vissa dagar skriver jag bara för att få ur mig något jag gått och tänkt på länge (i mitt fall oftast bara några timmar, jag har kort tid från diagnos till kniv kan man säga). Andra gånger när det är mer komplexa och livsfarliga saker jag funderar på, politiska saker som kanske inte är helt i enlighet med PK-maffian då tar det längre tid så man inte skiter i det blå skåpet så att säga….Och så finns det saker som måste ta lååååång tid. Sådant jag samlar på men inte vill släppa ifrån mig förrän jag verkligen flätat ihop det bra. Jag har en sån grej på gång just nu. Jag har tre trådar som jag sniffat på ett tag men det hela expanderar och blir rent solistiskt emellanåt. Lite svårt att veta när man är klar då. Men det handlar om livet, meningen med livet och jag kanske är mitt i en existentiell kris kanske? För plötsligt vill jag bli en prepper, ha höns, vara bara med barnen och inte ta in ett skit med nytt i mitt liv utan odla min trädgård som Voltaire så snyggt sade. Fasiken att man alltid är sist på bollen. För så känner jag. Så fort jag kommer på något riktigt bra då är det redan gjort! WHAT!!!

IMG_8636
Jag målar lite på frihand här….det skulle bli en schablon till en piraya…vi får se vad sonen säger. Jag gjorde en helt OK blåval men han vill absolut ha en piraya, en haj och en guldfisk…Hajfenan fick jag till men guldfisk??? Den blev uppäten ser ni va?

Just detta inlägg handlar lite om att låta fingrarna flyga över tangenterna så att hjärnan kan få tänka fritt, summera och kanalisera det jag egentligen vill skriva om alltså. Och jag ska ge er tre trådar. Meningsfullhet, longevity och peace of mind. Jag ska tänka nu…..så det kommer ut något bra. Jag ger er bilder från vårt hus där det varit febril aktivitet idag. Det är märkligt, just när man tror att det är över. Då hopar sig massa nya krångel att reda ut. Cést la vie!

IMG_8622
Jag vet att jag är tjatig men jag ÄLSKAR det här fönstret. Kanske inte så kul på en mörk natt när man ser den där peeping Tomen på NÄRA håll men som det är nu gillar jag att man ser vem som kommer på långt håll, har ljuset genom huset och ffa ser vattnet genom huskroppen. Trappan saknar ännu ledstänger…vi vill ju inte ha några men kommunen kräver det. Vi måste skruva upp något som sedan ska ner så fort de lämnat huset. Ögontjäneri är inte min grej men vad fasiken gör man?

 

IMG_8646
Bäst att passa på och fota från det här hållet. Till midsommar kommer ett hus byggas här, då kan jag inte längre stå just här mer. Det kommer en altan här men först ska marken slätas till och locket läggas på brunnen…

 

IMG_8642
Framsidan som egentligen är baksidan… A house with a view.

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen