Sunday paper

img_6232
Efter att jag rensat källaren och en garderob tog det tvärstopp. Jag fick i princip bäras till sängen. Där låg jag säkert en timme med benen uppdragna mot bröstet för att sträcka ut ryggen. Tårna domnade av. Det märkliga är att så fort jag försöker vila så kommer alla barnen efter mig. Tylla lyckades sätta en armbåge mitt i bröstet och skalla mig på mindre än 20 sekunder. Hon kanske har en karriär som kickboxare framför sig??

Daaaarlings!

Jag har haft en helg i organisationens tecken. Mycket har kastats, en del har letats fram (adventsstaken) och familj har träffats. På det hela taget en god helg om man bortser från att jag nådde nya höjder vad gäller ryggvärk. Men jag ska inte fokusera på det dåliga, nu blir det bara härligheter!

img_6191
En solig lördag satte vi upp julpyntet utomhus. Det blev helt fel faktiskt och nästa helg får vi flytta den. Om inte snöstormen kommit hade vi gjort det på söndagen men det brann inne kan man säga, i dubbel bemärkelse.
img_6211
Tylla sätter sitt bomärke på huset. Hon kan sin bokstav den ungen. Hon bad om en spade också för att verkligen sätta fast den. Genial unge helt enkelt!

 

img_6216
Lördagsgodiset kom till slut och efter nio år tillsammans har maken ÄNTLIGEN fattat vilka godisar jag gillar (nästan, fudgen går bort, den gillar HAN). Salt och syrligt, hårt och/eller tuggmotståd. Godis med karaktär.

 

img_6170
På narkosen kan man sina grejer. När en rulle är slut har man laddat med fler. Alltid steget före kan man säga. Det känns tryggt!

 

Min svägerska med ett barn kom förbi. Hon stannade längre än det var tänkt, det blev lunch rent av och så fick hon med sig två säckar med ärvda hockeyprylar (tack Mickan & Co). Jag blir glad av att ärva och dela med mig, att lagra saker till ingen nytta ska jag helt sluta med. Generositet är det nya svarta, och second hand!

Och sen har jag tagit mig för med en annan sak….vågar knappt berätta…morsan får tuppjuck…..jag återkommer när jag tagit mod till mig.

The morning papers med Prince

Jag vaknade vid  kvart i nio (trodde jag) och skyndade upp för att koka gröt till familjen….meeeen när jag mätt upp allt och börjat leta efter julmusiken såg jag på ugnen att klockan bara var halv sju. Gott om tid för att läsa morgontidningen således i stearinljusets sken….

 

Kram från mig!

A

4 svar på “Sunday paper

  1. Anna
    Det här gillar verkligen hos dig

    Jag blir glad av att ärva och dela med mig, att lagra saker till ingen nytta ska jag helt sluta med. Generositet är det nya svarta, och second hand!

    Du är också bra på att skapaa spänning och nyfikenhet inför de kommande dagarna.

    Hoppas ryggen är bättre!

    Kran Lennart

    1. Hej Lennart! Dina kommentarer värmer verkligen. Ja, tack ryggen är mycket bättre nu!

      Hej hej!
      A

  2. Din man vinner, min har efter 19 år fortfarande inte fattat vilket godis jag gillar. Å andra sidan är problematiken ömsesidig så vi kanske förtjänar varandra ?

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen