Kriget kommer

Min farbrors tavla som nu säljs på auktion på Bukowskis…jag vill egentligen ha den själv….Malmgårdsgatan, där han bodde. Han älskade den gatan där han gick hand i hand med sin fru. Tårfylld tid just nu.

Klimatsmart…..elcyklar…..nyproduktion….tömmaut resurserna och polska kolkraftverk. Ungefär där börjar jag idag.

 

Jag ska träna, andas, träna igen och sen ikväll bryta alla mina mönster men följa min lust. Jag ska gå på Dramaten. Jag vill skriva mer versaler. Men jag sparar på dem just nu, det kan komma för många nu. Tills dess, läs den här länken!

Om att meditera och skapa utrymme för tystnanden

Jag kunde inte låta bli att läsa lite om pjäsen jag ska se, Mary Page Marlowe,  jag brukar inte vilja det men det var viktigt att veta hur lång den var. Jag har ju lite svårt att sitta länge…Och då såg jag. Torkel Peterson (SÅN oops versaler FAVORIT!) och sen…en man jag saknat, ja faktiskt saknat, Reine Brynolfsson. Jag har inte tänkt på honom på länge men på senaste tiden har han ju läst radioföljetongen och då har jag känt av saknaden. Ikväll ska jag få se dem båda, härligt! Höll på att glömma Shanti Roney! Åh, har jag bara manliga teateridoler???? Tänk, tänk….Ann Petrén, Görel Crona…..Claire Wikholm, och så brukade jag gilla Lena Endre men hon skriver så lustiga saker så jag blir tveksam men bra skådis….mer…..hm……Tuva Novotny. Sen kan jag inte minnas fler.

Det jag läste gjorde mig dock lite orolig…ska det handla om en kvinna som jag som hoppar i olika tidsåldrar, kanske har existentiell ångest…jag vet inte, kommer jag orka. Och kommer det vara någon mening med att jag skriver en roman nu. Temat verkar taget…jag får återgå till plan A, skriva en deckare. Och ha ihjäl alla som någonsin retat mig…just nu retar jag mig på KI…och skulle det inte vara roligt att borra ned sig i hämnd och raffinerade sätt att ha ihjäl folk? Jag skulle tycka det iallafall. Ikväll ska jag läsa spännande grejer om en flygkrasch Maverick style, som är nästan sann….Jag kommer återkomma även till det. Jag har ju faktiskt träffat piloten ett par gånger. SÅ mycket man vill skriva om och reda ut.

Hej igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.