Svepet

Jag tänker mig en ny färg för nu får det vara nog med hårfärgning. Och då tänker jag att BLÅ är en bra färg på topparna…eller?

Idag blev det mycket indignation. Först Frostensons bok som recenserades. Alltså, jag har skrivit en hel del om akademien under åren och varit mycket frågande inför den grupp människor som setat där. Att J-C A skulle vara utsatt för en komplott av galna kvinnor i denna trånga ”stövel” som Frostenson påstår…ja är det något annat än löjeväckande? Man kan inte ens tycka synd om henne. Hon har nog vetat alltid vad som varit i görningen och att förringa hennes mans alla övergrepp, våldtäkt mm är inget annat än sjukt i mina ögon. Och hur boken ens ges ut är ett mysterium. eller, nej, inget mysterium, cash is king. Mjölka ur det sista ur den sinande kon. Slå mynt och kasta skit ohejdat över en hel nation…det går bra. Köp den inte snälla, vi stöder en författare som behöver det bättre tycker jag. Inte för att jag vet vem det skulle vara men vem som helst tycker jag.

Det är inte mycket i trädgården som är snyggt just nu, det är igenvuxet och vilt trots att jag försöker hinna med. Här en hörna där jag tycker att det är lite skönt att vila ögonen ändå. Jag ser att äppelmyntan är på väg upp också. Den brukar vara det man ser mest av i slutet av säsongen. I år kanske jag ska klippa tillbaka den lite trots att det värker i själen att göra det.

Jag är så ofantligt stolt över att jag lyckats hålla liv i en heliotrop! Den doftar så fantastiskt gott att alla andra blommor bleknar i jämförelse. Jag tar sticklingar också ifall oyckan är framme och någon dör! Jag älskar den på precis alla sätt!

Sen har jag märkt att nya adeln är mediefolk. Jag har en kompis som kallar dem mediehoror…inte jag. Men iallafall. Kanske det började med Ronald Reagan som bytte från Hollywood till POTUS…. sen låååångt hopp (tror jag) till Alice Bah, Han sossen som var journalist och hade någon pappapodd el liknande och erkände att han dopade barn med Alvedon när han dumpade dem sjuka på dagis för att kunna jobba ostört kom väl före, sen vädermänniskan vid ABKs sida…ledaren i Ukraina som är komiker. Smartare än Trump men ändå en pajas till i politiken. Det verkar som att vara KÄND är en bra språngbräda in i politiken. Och då är det väl den nya adeln kanske? Kanske jag är tråkig men jag gillar ju att ha folk som kan något i ledande ställning, inte bara tyckare. Som detta med Miljö-Greta….tänk hur många kompetenta forskare på klimatet som i åratal kämpat för miljön, varför har ingen av dem höjts upp till halvgud? Jag har liksom ingen förståelse för att detta barn ska höjas till miljöpåve….fullständigt galet egentligen.

Hej klimatångest! Jag vet inget om den här familjen egentligen. Jag vet inte var de firar semester eller hur de färdas men i flödet kunde man snabbt se resor till Spanien, Frankrike och USA…jag antar att de går, simmar eller seglar dit om de inte tar tåget.

Fin va!?!

Ok, först en klädanalys. Hon i purpur all the way, han i blått. Hennes byxor är lite för korta i min smak annars ingen kommentar där. Eler…jag gillar inte den urtvättade färgen, känns på väg till…batikhäxaträsket. Men detta är en bild som kan illustrera den nya trenden: Herraväldet från TV-världen.

Men jag vet, vilken knasig bild. Men rosa mot rosa och sen lakrits. Jag älskar när vi har möten här på hotellet för man har fri tillgång till en mjukglassmaskin och fyra sorters strössel och såser!

Mellanakt!

Bild från kongress på Yasuragin som jag sedan fotade igen från en skärm. Bra saker för en sån som jag att ha koll på!

Jag ska inte bara hacka på alla kanske, jag vill lyfta ett geni. Marie Åsberg, hon på bilden här ovan. En riktigt cool kunnig och världsberömd kvinna på 80+ som vi VERKLIGEN har anledning att hylla, hon har gjort väldigt mycket för världen ska jag säga! Googla henne får ni se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.