Ny metod kan göra dig lättare och rikare

IMG_8217
Jag besparar er en bild i brunt. Ni får en återanvänd bild från i somras, när jag var brun

När jag för många år sedan studerade på Tandläkarhögskolan fick jag lära mig att personer med antibiotikainducerad diarré kunde bli hjälpta av ett så kallat avföringslavemang från en anhörig eller annan närstående person. Självklart skulle fekalierna tvättas och det man var intresserad av var inte bajset utan bakterierna som finns däri. Några rynkade på näsan åt detta men jag, som tar lite ära i att vara naturlig, tyckte att det var fantastiskt att man listat ut detta geniala. Under åren som gått fram till nu har jag då och då fått höra om detta ”nya rön”, som sannolikt har minst 20 år på nacken, och varje gång lugnt och lite von oben deklarerat att det där är inga nyheter för mig….skåpmat.

Idag nås vi av ”nyheten” att man kan bli smal av andras bajs ( man kan alltså vara anonym donator) och såklart att det hjälper mot läkarorsakad diarré!

Jag tänkte först inte läsa mer ingående om detta, jag vet ju nästan allt redan. Men det var det där med viktminskning…hur hängde det ihop? Jag läste aldrig klart, jag blev väl störd av mitt liv. Jag antar att det har en naturlig förklaring som är allt igenom logisk och självklar bara man kommer på att undersöka saken. Det som istället stal hela min uppmärksamhet var det faktum att man kan SÄLJA sitt BAJS!!! Underbart! Tänk er, jag som kämpar med ekonomin, har en helt normal vikt kan nu tjäna pengar utan minsta ansträngning. Så sent som igår satt jag och en vän och funderade på olika mer eller mindre trevliga sätt att få in en extra hacka! Här har du svaret Lotta! Vi ska bajsa oss rika! Och formuleringarna är så fantastiska, ideell fekaliebank. Härligt! Äntligen kan mitt liv vända, jag ska bli ännu smalare och rikare och så kan jag säga: Jag visste det HELA TIDEN!!

artikeln från DN idag

2 svar på “Ny metod kan göra dig lättare och rikare

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen